Ingatlanmorzsák House Hunters

Ingatlanmorzsák House Hunters

‼️ BÉRBEADÓI „KISOKOS” ROVAT ‼️

SZERZŐDJÜNK-E KISÁLLATOS VAGY GYEREKES ALBÉRLŐVEL? 

2020. augusztus 07. - egyhíjánhúsz

blogra.jpg

 

‼️ BÉRBEADÓI „KISOKOS” ROVAT ‼️

SZERZŐDJÜNK-E KISÁLLATOS VAGY GYEREKES ALBÉRLŐVEL? 

☝️ FÉLELMEK / KÉTELYEK ELOSZLATÁSA ☝️

Bérbeadók állandó dilemmája, hogy gyermekkel, vagy kisállattal költözni vágyó Bérlőket fogadjanak-e albérleteikbe, vagy sem. Összedugtuk a fejünket szakmailag és emberileg, hogy összegyűjtsünk néhány pro-érvet a szegény „megbélyegzett” bérlők védelmére. ⬇️⬇️

 GYEREKKEL:

  • Kiköltözési nyilatkozat – Létezik egy közjegyző által hitelesített irat, amely a Bérbeadó védelmében kiköltözésre kötelezi a Bérlőt a szerződésben vállalt kötelezettségeinek elmulasztása esetén.
  • Hosszú táv - A kisgyerekes bérlők jó eséllyel tarthatóak meg hosszú távra is, hiszen költözni egyedül is tortúra, nemhogy csemetével.
  • Higiénia – A gyerekes családok gyermekeik miatt nagyobb mértékben ügyelnek a tisztaságra és a rendre.
    Állapotmegóvás – Egy kiálló szög, sérült parketta, vagy szivárgó gázvezeték fokozottan veszélyes egy gyermekre nézve. Egy felelősségteljes szülő vélhetően azonnal elhárítja az említett és ahhoz hasonló problémákat!
  • Fizetőképesség – A gyermekvállalás biztosabb anyagi háttérre enged következtetni, mint pl egy szülők által támogatott egyetemista esetében.

 

 KISÁLLATTAL:

  • 3 havi kaució – Bevett szokás a tulajdonosok körében, hogy a kisállat által okozott károk fedezetére +1 havi kauciót kérnek.
  • Lakásbiztosítás a bérlő terhére – Kb évi 15.000.- huf-os értékben már köthető lakásbiztosítás amelynek minden esetben része az ebtartói felelősségbiztosítás.
  • Kereslet bevonzása – A rugalmas Bérbeadó könnyen elérhet egy limitált opciókkal rendelkező réteget is javítva saját esélyeit.
  • Közjegyzői okirat – A kisállat által okozott károk rendezését szintén van lehetőség közjegyző által megfogalmazott feltételekhez kötni, illetve azok elmaradása esetén szankciókat megfogalmazni.
  • Magasabb bérleti díj - A kisállattal albérletet keresők korlátozott lehetőségeik miatt hajlandóak akár magasabb bérleti díj megfizetésére is.

Természetesen családosok és állattartók között is mindig van kivétel. Nem 100% garancia, hogy a fenti pontok betartásával is zökkenőmentes, de közelről sem annyira kockázatos, mint azt a nagy átlag gondolja!

Kiadnád Ingatlanod? Keresd A Huntereket! 

#ingatlanoselet #househunters #alberlet #kiadolakas #keresdahuntereket #kutyavalkoltoznek #gyerekkelkoltoznek #szeretemamunkam

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr4016045330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása